BEAUTY STRIPS

Blijf mooi met de BeautyStrips™ . Het masker en het serum van de BeautyStrips™ zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest krachtige manier om uw huid te verzorgen is nu beschikbaar als de kleinste Spa ter wereld.

Waarom Beautystrips ?

 • Verbetert de ‘look & feel’ van onze huid
 • Maakt de huid helderder
 • Heeft een diepe hydraterende werking
 • Voedt de huid aanzienlijk
 • Verbetert de cellen van onze huid
 • Vermindert de zichtbaarheid van poriën
 • Bevordert een transparante huid


· Ingrediënten van het Beautystrips | Masker

Aloe Vera Leaf Extract, Seaweed, Lactobacillus/Aloe Barbadensis Ferment, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract, Alpha-bisabolol, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract, Natto Gum, Leonurus Sibiricus Flower/Leaf/Stem Extract, Dioscorea Opposita (Wild Yam) Root Extract, Camellia Japonica Seed Oil, Centella Asiatica Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Anemarrhena Asphodeloides Root Extract, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Chlorella Ferment, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Angelica Keiskei Leaf/Stem Extract, Citrus Junos Fruit Extract, Royal Jelly, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Xanthan Gum, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Plantago Asiatica Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Adenosine, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil

 Ingrediënten van het Beatystrips | Serum

Purified water, Telagenex-5 ™(cycloastrogenol, coconut oil), Plant Glycerin, Peptide Blend ( Palmitoyl Tripeptide-5, Dextran and Trifluoroacetyl Tripeptiede-2,  Acetyl Hexapeptide-3,) Emulsifying Wax N.F., *Aloe Vera Leaf Juice,   Carbomer, DMAE, Hyaluronic Acid, Panthenol,  Allantoin, Ethyl Hexyl Glycerin, Malachite Extract, Tocopherol, Tromethamine, *Extracts Of Arnica, * Extracts Of Lavender, * Extracts Of White Tea, * Extracts Of Chamomile, * Extracts Of Cucumber, *Rose Hips Oil, Squalane, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Phenoxyethanol, Fragrance.

BeautyStrips™
Het masker en het serum van de BeautyStrips™ zijn recent geïntroduceerd en bestaat uit twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken, wanneer het gebruikt wordt zoals aanbevolen. De meest krachtige manier om uw huid te verzorgen is nu beschikbaar als de kleinste Spa ter wereld.

De werking
De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en stralende huid.

Allerlei natuurlijke hydraterende (vochtregulerende) stoffen beschermen de huid tegen schadelijke Uv-stralen en verminderen zichtbaar fijne lijntjes en rimpels. De melange van natuurlijke ingrediënten verzacht de huidstructuur doordat de grootte van de poriën afneemt. Tevens zorgt de unieke natuurlijke melange voor vermindering van ouderdomsvlekken, een stevigere huid en een jongere uitstraling.

Het Masker
Het masker onderscheidt zich in een tijdperk van onpersoonlijke massaproductie. Te beginnen met een basis van pure, natuurlijke zeewier. Er zit meer dan 1300 uren aan zorg in ieder masker.
Zeewier staat er om bekend dat het rijk is aan mineralen, voedingsstoffen en kalmerende elementen die helpen om de huid te voeden, te hydrateren, te egaliseren en te kalmeren in samenwerking met de gepatenteerde mix van ingrediënten die in ieder masker zit.

Wanneer de BeautyStrips™ regelmatig worden gebruikt wordt, kan het masker de grootte van de poriën verminderen en helpen de huid op een natuurlijke manier te ontdoen van de onzuiverheden, toxines en dode cellen die bijdragen aan het verlies van vocht en elasticiteit.

De 32 ingrediënten met hoogwaardige voedingstoffen, waarvan meer dan 88% biologisch, die in dit unieke masker zitten, zijn ontworpen om de huid op te liften, te verstevigingen, onzuiverheden te verminderen en veerkrachtiger te maken. Het masker werkt als een facelift omdat het onmiddellijk zichtbare rimpels kan verminderen.

Mogelijke voordelen van het masker

 • verbetering van het uiterlijk en het gevoel van de huid
 • stralende huid
 • diepgaande hydratatie
 • voeding voor de huid
 • verbetering van de huidcellen
 • verbetering van de huidcel barrière
 • vermindering van de zichtbaarheid van poriën
 • verbetering van de huidtransparantie
 • verwijdering van verontreinigingen in de poriën
 • afname van een te hoge huidtemperatuur

Het serum maakt het BeautyStrips Systeem compleet en houdt de huid zacht en jonger. Door de aanwezige antioxidanten en voedingsstoffen wordt de huid minder slap, worden rimpels verminderd en wordt de huid teruggebracht naar de natuurlijke staat van stevigheid en elasticiteit.
In het serum zit een krachtig gepatenteerde ingrediënt genaamd Telagenex-5 (vorm van cycloastragenol= natuurlijke stof tegen cellulaire veroudering). Door het gebruik van de nieuwste technieken in peptide (bouwsteen voor een eiwit) wetenschap is de kracht van het serum vele malen hoger dan andere producten doordat het snel en diep in de huidcellen kan doordringen, zodat ze kunnen gedijen zoals de natuur het bedoeld heeft. Onderzoek wijst uit dat de hoeveelheid Cycloastrogenol in het serum kan resulteren in een verlengen van de telomeren* met wel 300%.

*Een telomeer bestaat uit deels dubbelstrengig en deels enkelstrengig DNA, ingekapseld in beschermende eiwitten, en zit aan het uiteinde van een chromosoom. Oude cellen hebben chromosomen met een korter telomeer dan jonge cellen. Kortere telomeerlengte is al vaak geassocieerd met een hoger risico op kanker en hart- en vaatziekten en verouderingsziekten.

Een telomeer is te vergelijken met het plastic uiteinde van een veter. Bij iedere deling rafelt het uiteinde een stukje uit en uiteindelijk kan de cel niet meer delen en sterft. Menselijke cellen bereiken dit stadium na zo’n vijftig, zestig delingen. Als de telomeerlengte behouden blijft, kan de cel zich blijven delen zonder dood te gaan

Cycloastrogenol is niet water oplosbaar en kan dus niet door de huid worden opgenomen waardoor concurrenten het niet kunnen toepassen in hun producten. Telagenex-5™ van FGX heeft een exclusief gepatenteerde proces ondergaan om de Cycloastrogenol te kunnen activeren zodat het effectief in de huid opgenomen kan worden. FGX is de eerste die de stof Telagenex-5™ op de markt heeft gebracht en het kan alleen bij hen gekocht worden.

Het serum bevat ook een gestabiliseerde vorm van vitamine C. Vitamine C heeft vele voordelen voor de huid zoals het beschermen tegen vrije radicalen. Daarnaast bevat het hyaluronzuur, een belangrijk ingrediënt voor gezichtsverzorging. Het zorgt ervoor dat rimpels verminderen.

Het serum ziet eruit als vloeibare parels. Wanneer het op het gezicht is aangebracht, voelt de huid fantastisch aan. Het wordt snel en diep in de huid opgenomen waardoor de vochthuishouding in de huid wordt geoptimaliseerd.

Het resultaat na behandeling van het serum is verbluffend omdat de huid wordt schoon gemaakt van de schadelijke stoffen en effecten van de moderne wereld waar de huid dagelijks onder lijdt.
Het serum is ontworpen om de huid op te liften, te verstevigen en de algehele uitstraling en gevoel van uw huid te verbeteren. Met de unieke mix aan ingrediënten en de aanwezigheid van Telagenex-5 is het mogelijk om ingrijpende resultaten te behalen.

Mogelijke voordelen van het serum

 • beschermt tegen vrije radicalen met meerdere antioxidanten
 • beschermt de huid tegen toekomstige schade van Uv-stralen
 • vermindert rimpels, ouderdomsvlekken en verslapping van de huid
 • zorgt voor hydratatie van zichtbare rimpels
 • zorgt voor hydratatie van de barrière bescherming
 • verzacht de structuur van de huid en helpt de poriegrootte te verminderen

Het verschil tussen een serum en een standaard vocht inbrengende crème of lotion is dat het serum werkt op de diepere lagen van de huid terwijl de standaard huidcrèmes/-lotions vooral in de bovenste lagen van de huid effect hebben.

·  Zeewier

Het BeautyStrips masker is gemaakt van zeewier en zit vol met aminozuren, mineralen, zoals calcium, magnesium, natrium, fosfor, kalium, ijzer en jodium als voornaamste mineralenconcentraties, aminozuren. Het grote voordeel van zeewier is dat het helpt om onzuiverheden van de huid te verwijderen. Het helpt de huid te kalmeren.

Er is een hele lijst met gezondheidsvoordelen van zeewier als het gegeten wordt (door de vele bestanddelen). Een kleine selectie hieruit is:

 • zeewier staat bekend om het bevorderen van een gezonde schildklierfunctie
 • reguleren van de bloedsuiker en cholesterol spiegels
 • helpt bij het ontgiften van radioactieve elementen, zware metalen en vrije radicalen
 • het gaat hart- en vaatziektes tegen en ondersteunt bij de behandeling er van
 • Tevens wordt onder andere ook vermeld dat het kan helpen bij verlichting van emotionele disbalans.

Na het primaire proces vindt het selectieproces plaats wat 48 uur in beslag neemt. In dit proces wordt bepaald welke delen van het zeewier gebruikt gaan worden, dit gebeurt met ieder jong zeewierblad. Elk masker is daarom ook verschillend in grootte, dikte en kleur.

Het zeewier wordt geoogst in zuivere gedeelten van de oceaan, om er zeker van te zijn dat er geen toxinen e.d. in het zeewier aanwezig zijn. Na de oogst wordt het zeewier gekookt om de aanwezige bacteriën, etc. te elimineren. Vervolgens wordt het opnieuw gewassen, gekoeld en gedroogd.

Na het primaire proces vindt het selectieproces plaats waar in 48 uur wordt bepaald welke delen van het zeewier gebruikt gaan worden, dit gebeurt met ieder jong zeewierblad. Elk masker is daarom ook verschillend in grootte, dikte en kleur. Na de selectie wordt van het zeewier een vorm gemaakt. Dit proces heet sponsen en snijden en neemt 8 uur in beslag.

Om de maskers het hele jaar beschikbaar te hebben in verband met het feit dat het jonge zeewier slechts een deel van het jaar geoogst kan worden, worden de maskers in grote vaten met zeezout gelegd.

De afwerking neemt tussen de 48-72 uur in beslag. Tijdens dit proces wordt er een mix van de 32 natuurlijke ingrediënten aan beide zijden van het masker toegevoegd. Daarna worden de maskers handmatig verpakt in de daarvoor bestemde zakjes en de zakjes worden luchtdicht afgesloten. Als laatste wordt het zakje met het masker en de zakjes met het serum in de speciale BeautyStrips™ envelop verpakking opgenomen.

Gebruiksaanwijzing van het masker:

 1. reinig het gezicht met een goed reinigingsproduct (niet met water en zeep) en breng het masker op
 2. laat het masker maximaal 15 minuten* zitten
 3. na het afnemen van het masker, de huid schoonmaken met een vochtige warme doek
 4. daarna het serum
 5. Veroudering tegengaan en zelfs jonger worden? Het klinkt als iets uit de toekomst, maar 41 onafhankelijke onderzoeken hebben bevestigd dat deze toekomstmuziek vandaag al beschikbaar is.  Bekijk de ervaringen die inmiddels zijn opgedaan met dit gloednieuwe product op natuurlijke basis. Niet alleen heeft ForeverGreen Powerstrips, Solarstrips en beautystrips maar nog veel meer.Wat geniaal om via de huid van het gezicht de telomeren verlengende stof: cycloastrogenol rechtstreeks aan het lichaam te geven, zodat je zeker weet dat het wordt opgenomen , goed of slecht werkend spijsvertering systeem maakt dan niet meer uit. Als de telomeren verlengd worden, gaat de veroudering langzamer en gaat op den duur over in verjonging. Cellen welke zich het dichtst bij het masker bevinden, het gezicht dus, profiteren meer en sneller van deze verjonging! Ook al is je gezicht verjongd, is het goed om door te gaan voor de rest van het lichaam!