WELKOM OP MIJN WEBSITE

Als coach en therapeut heb ik op enig moment iets voor mensen willen betekenen. Het therapeut en coaching gevoel begon de laatste jaren weer overhand te krijgen echter een praktijkruimte ontbrak tot nu toe. Maar het hoeft ook niet meer.

Naast dat ik graag met en voor mensen heb gewerkt, ging en ga ik nog steeds graag de natuur in om dingen vast te leggen. Op mijn foto website kon u een kleine verzameling van mijn vele foto's zien, uit binnen en buitenland. Wegens oneigenlijk gebruik is de website momenteel uit de lucht..

Mijn techniek verleden gebruik ik zo af en toe om websites te bouwen zonder winstoogmerk, meer als hobby en informatie voorziening.Ik ben al meer dan 20 jaar met gezondheid en gezonde voeding bezig als therapeut en coach bij BewellNow. Er was eens een praktijk, maar daar ben ik mee gestopt.

Mijn passie was mensen helpen. Ik ben over hoge bergen en door diepe dalen gegaan om dit te doen. Ik heb meer willen betekenen voor mensen... mensen beseffen niet wat mijn werkelijke kracht is. En die is heel groot. Maar zoals in ieders leven komen eindes aan dingen die je doet of kunt doen.

Ik ben klaar met het helpen van mensen zoals ik de laatste jaren gedaan heb. Als je succes hebt zit daar een prijskaartje aan. Er zijn altijd mensen die afgunst hebben en jou je succes niet gunnen. Ook bij mijn laatste werkgever zaten een aantal "mensen" die de afgunst in de ogen gebrand stond. En het onbegrip.

Dat ik deed wat ik deed alleen om mensen te helpen zonder er zelf aan te verdienen werd en wordt nog steeds niet begrepen. Hopelijk zal de Hogere Macht hun de ogen een keer openen. En zullen ze voor hun  daden gestraft worden, daar ben ik zeker van.